↓ Kalender ↓

Välkommen till Sommarcafé på Sundet: Hoppets café. Kom och ät våfflor/fika och dela en stund i gemenskap på en vacker plats. Välkommen sommaren 2022!

Sundets sommarprogram

För tillfället befinner vi oss mellan två säsonger. När program för kommande sommar är planerat kommer det presenteras här och i folder.

Sommarens program är under planering, när det är färdigt publiceras det här och i folder. Under förutsättning att vi får samla fler än 50 personer inomhus räknar vi med att genomföra sommarsäsongen på Sundet från början av juli till mitten av september. Mer information kommer.

Med start på nationaldagen firas församlingens gudstjänster under juni månad i form av friluftsandakter vid Sommarhemmet Sundet. Söndagar kl. 15. Välkommen!

Från och med juli månad firas Sommargudstjänster på Sundet kl. 10. Beroende på väder och annat samlas vi utomhus eller inomhus. Medtag egen fikakorg. Välkommen!

Under förutsättning att folkhälsomyndigheten tillåter att 300 personer samlas inomhus kommer vi ha program på lördagskvällarna från den 3 juli till en bit in i september. För att detta ska fungera måste vi alla samarbeta för att undvika trängsel och minimera risken för smittspridning. Vi vidtar ett stort antal anpassade åtgärder. Det är viktigt att dessa följs för annars kommer vi inte kunna hålla öppet.

  • På sommarhemmet kommer du att välkomnas av en mötesvärd som anvisar en sittplats. Du kommer alltså inte kunna välja sittplats själv.
  • Antalet besökare inomhus är begränsat! Ta gärna med en extra tröja ifall du behöver sitta utomhus.
  • Det är ingen idé att komma extra tidigt för att få plats. Vi släpper inte in någon förrän dörrarna öppnas klockan 18:30. Det går inte att förboka sittplats.
  • Det är markerat vilka dörrar som används som in- respektive utgångar och handsprit finns tillgängligt.
  • Efter mötet har vi enklare servering både utomhus och inomhus – Ingen servering före mötet.

Tillsammans hoppas vi kunna genomföra sommarens program på ett tryggt sätt och ser fram emot att möta dig på Sundet!

Du kan också hämta och läsa hela Sundetprogrammet i foldern.